Καμμένος: Οταν τηλεφώνησα στον Τσίπρα δεν ήξερε ούτε για την γκάφα Μουζάλα, ούτε για την ανακοίνωση του Μαξίμου - iefimerida.gr

Καμμένος: Οταν τηλεφώνησα στον Τσίπρα δεν ήξερε ούτε για την γκάφα Μουζάλα, ούτε για την ανακοίνωση του Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πως κάλεσε χθες το βράδυ τον πρωθυπουργό ζητώντας του την παραίτηση Μουζάλα, αλλά ο κ.Τσίπρας του είπε πως δεν είχε δει το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής.

Μάλιστα ο κ.Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, πρόσθεσε πως όταν βγήκε η σχετική ανακοίνωση κάλυψης του κ. Μουζάλα από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός δεν είχε γνώση του θέματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξήγησε πως επικοινώνησε και με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, στην οποία δήλωσε ότι δεν τον καλύπτει η ανακοίνωση αυτή και συμφώνησαν να περιμένουν την επόμενη κίνηση του κ. Μουζάλα προτού υπάρξει νέα επικοινωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ