Μαξίμου για το «Μακεδονία» του Μουζάλα: Υπερβολικές οι αντιδράσεις, ήταν εν τη ρύμη του λόγου - iefimerida.gr

Μαξίμου για το «Μακεδονία» του Μουζάλα: Υπερβολικές οι αντιδράσεις, ήταν εν τη ρύμη του λόγου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα επιχείρησε το μέγαρο Μαξίμου μετά την ατυχή δήλωση του Γ. Μουζάλα που αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».

Μάλιστα, κατηγορεί την... αντιπολίτευση για υποκριτικές αντιδράσεις και για προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής.

«Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" είναι το λιγότερο υπερβολή» αναφέρει το Μαξίμου και προσθέτει: «Η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του Προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει» Διαβεβαιώνει πάντως πως «το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στην γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί την διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία "ΠΓΔΜ"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ