Ορμπαν: Η ΕΕ φταίει για τις προσφυγικές ροές -Πρέπει να βάλουμε «φρένο» στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Ορμπαν: Η ΕΕ φταίει για τις προσφυγικές ροές -Πρέπει να βάλουμε «φρένο» στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης ευθύνονται για την εισροή προσφύγων και θέλουν να δημιουργήσουν τις «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», που θα «καταπιεί» τα έθνη, είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός σε ένα ξέσπασμά του.

«Είναι ώρα να σημάνουμε συναγερμό και να μαζέψουμε συμμάχους για να απορρίψουμε το σχέδιο των Βρυξελλών», δήλωσε ο Βίκτορ Ορμπαν. «Αν θέλουμε να σταματήσουμε τη μαζική μετανάστευση, πρώτα πρέπει να βάλουμε φρένο στις Βρυξέλλες», πρόσθεσε σε ομιλία του.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είναι ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές της ΕΕ σε ό,τι αφορά την προσφυγική κρίση. Είναι αντίθετος στην υποδοχή μουσουλμάνων και μάλιστα οργανώνει δημοψήφισμα που αντιτίθεται στην απόφαση της ΕΕ για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων στις χώρες- μέλη.

«Η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη γιατί δεν επιτρέπεται να λέγεται η αλήθεια. Είναι απαγορευμένο να πεις ότι η μετανάστευση φέρνει το έγκλημα και τον τρόμο στις χώρες μας», είπε ακόμη ο Ορμπαν. «Είναι απαγορευμένο να πεις ότι η άφιξη μαζών από άλλες κουλτούρες είναι απειλή για τον δικό μας τρόπο ζωής, την κουλτούρα, τις συνήθειες και τις χριστιανικές παραδόσεις μας», πρόσθεσε.

Παλιότερα, συνέχισε ο Ορμπαν, οι «αντίπαλοι της ελευθερίας» κατέληγαν σε φυλακές, στρατόπεδα και τανκς για να επιβάλουν τη θέλησή τους. «Σήμερα, ο διεθνής Τύπος, ο στιγματισμός, οι απειλές και οι εκβιασμοί είναι αρκετοί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ