Στο Ηράκλειο σταμάτησε το «Πρέβελη» από τις κακές καιρικές συνθήκες - iefimerida.gr

Στο Ηράκλειο σταμάτησε το «Πρέβελη» από τις κακές καιρικές συνθήκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καπετάνιος του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗ που εκτελούσε δρομολόγιο για Ανάφη – Θήρα – Μήλο – Πειραιά από το λιμάνι Σητείας, αποφάσισε να διακόψει τη πορεία του και να σταματήσει στο λιμάνι Ηρακλείου, βλέποντας ότι οι καιρικές συνθήκες είναι χειρότερες από αυτές που προειδοποιούσε η ΕΜΥ και κρίνοντας ότι δεν είναι ασφαλές να συνεχιστεί κανονικά η πορεία του.

Δείτε αναλυτικά την χθεσινή ανακοίνωση του λιμενικού:

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΡΕΒΕΛΗ'' Ν.Ρ. 06, το οποίο προερχόταν από λιμένα Σητείας εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο για Ανάφη – Θήρα – Μήλο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η συνέχιση του δρομολογίου του λόγω δυσμενέστερων καιρικών συνθηκών στις περιοχές που θα πλεύσει το πλοίο από αυτές που αναφέρει το Δελτίο της ΕΜΥ και ότι το πλοίο θα παραμείνει ασφαλώς προσδεδεμένο στον οικείο λιμένα μέχρι βελτίωσης των καιρικών συνθηκών. Επί του πλοίου επιβαίνουν σαράντα τέσσερις (44) άτομα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλοίο Πρέβελης Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ