O αγώνας Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

O αγώνας Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Πέμπτη 17 Μαρτίου - Παρασκευή 18 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας και άλλα 6 παιχνίδια για την 11η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 19:00 με τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λαμποράλ Κούτσα που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 το παιχνίδι Φενερμπαχτσέ - Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 21:45 θα διεξαχθεί το μπασκετικό «el clasico», Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Στις 23:00 το Novasports 3 θα μεταδώσει τον αγώνα Μπάμπεργκ – Χίμκι σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου με τρεις αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην εντός έδρας «μάχη» του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης, στο σχόλιο ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης. Στα άλλα παιχνίδια, στις 20:30 η Αναντόλου Εφές θα υποδεχθεί την Τσεντεβίτα, με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 6 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 21:45 η Ουνικάχα Μάλαγα θα αναμετρηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα, σε μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Novasports
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ