Ο Αλαφούζος δεν πάει στη συνάντηση των «4» - Αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη - iefimerida.gr

Ο Αλαφούζος δεν πάει στη συνάντηση των «4» - Αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά γρήγορα ήρθε να σβήσει το «όνειρο» συνύπαρξης των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ένα τραπέζι υπό το βλέμα του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με στόχο την επίλυση των προβλημάτων. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δέχεται να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στις θετικές απαντήσεις των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη προς την πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή ήρθε να προστεθεί και μία αρνητική. Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει καμία διάθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον υφυπουργό και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού δεν πρόκειται να μετέχει σε μια τέτοια συνάντηση αφού θεωρεί τη προσχηματική και είναι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να οδηγήσει σε αποτελέσματα και συμφωνία.

Από τον Παναθηναϊκό διεμήνυσαν μάλιστα προς την πλευρά του υφυπουργού ότι: «Μετά τη διαιτησία του Κύζα στο Καραΐσκάκη, επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά ότι ο Μαρινάκης δεν σταματάει πουθενά και ο κ. Αλαφούζος δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του στη συνάντηση τις πρακτικές του προέδρου του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ