Αναβάλλεται για την Τετάρτη η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στη Λέσβο - Θα πάει και Διαβατά - iefimerida.gr

Αναβάλλεται για την Τετάρτη η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στη Λέσβο - Θα πάει και Διαβατά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη, θα βρεθεί στη Λέσβο, τελικά, η Αντζελίνα Τζολί, για να βρεθεί δίπλα στους πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν καθημερινά στο νησί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναβάλλεται για αύριο στις 09:00 η προγραμματισμένη, για απόψε αργά το απόγευμα, άφιξη της ηθοποιού Ατζελίνας Τζολί στη Λέσβο.

Η Ατζελίνα Τζολί με την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ.

Οπως αναφέρει το lesvospost.gr, η χολιγουντιανή σταρ και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ θα φτάσει στο νησί μαζί με τους συνοδούς της και θα κατευθυνθεί σε Σκάλα Συκαμιάς, Μόρια, Καρά-Τεπέ και στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, για να δει από κοντά την κατάσταση και να προσφέρει με τον δικό της τρόπο.

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν πως μαζί της θα υπάρχει και τηλεοπτικό συνεργείο από την Αμερική.

Θα επισκεφθεί και τα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός θα μεταβεί και στην Θεσσαλονίκη, όπου θα επισκεφθεί στις 6 το απόγευμα το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων και Αιτούντων Μετεγκατάστασης στα Διαβατά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί Λέσβος πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ