Αγκυρα: Ποδοσφαιριστής λέει το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του ανήμερα των γενεθλίων του - iefimerida.gr

Αγκυρα: Ποδοσφαιριστής λέει το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του ανήμερα των γενεθλίων του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Ουμούτ Μπουλούτ. Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι, έχασε τον πατέρα του στην τρομοκρατική επίθεση στην Αγκυρα, και θα του πει το τελευταίο «αντίο» σήμερα, στα 33α γενέθλιά του.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Γαλατασαράι αγωνιζόταν εκτός έδρας με την Γκεντσλερμπιρλιγκί και ο πατέρας του Ουμούτ Μπουλούτ, Κεμάλ επισκέφθηκε τον γιο του στο ξενοδοχείο προκειμένου να πάρει την πρόσκληση που του είχε κρατήσει προκειμένου να τον παρακολουθήσει από τις κερκίδες.

Ο Κεμάλ Μπουλούτ έμενε μόνιμα στην Αγκυρα αφού ο διεθνής Τούρκους ποδοσφαιριστής, τού είχε ανοίξει ένα κουρείο, στο οποίο εργαζόταν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, κατέβηκε στα αποδυτήρια να αποχαιρετίσει τον Ουμούτ, ο οποίος θα επέστρεφε στην Κωνσταντινούπολη με την αποστολή της ομάδας.

Γυρίζοντας προς το σπίτι, περνούσε από το σημείο όπου έγιναν οι εκρήξεις με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Ο Ουμούτ Μπουλούτ, πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό την επόμενη μέρα το πρωί από τον αδερφό του, ο οποίος τον ενημέρωσε τηλεφωνικά και έφυγε αμέσως για την Αγκυρα, όπου σήμερα θα γίνει η κηδεία του πατέρα του. Την ίδια ημέρα που ο Κεμάλ τον κράτησε πρώτη φορά στην αγκαλιά του πριν από 33 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ