Αλαφούζος κατά Κύζα και υπέρ των παικτών του ΠΑΟ - iefimerida.gr

Αλαφούζος κατά Κύζα και υπέρ των παικτών του ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα παράπονο τόσο από την προσπάθεια όσο και από την απόδοση των παικτών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως τους είπε ο ίδιος στα αποδυτήρια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους απένειμε τα εύσημα για την παρουσία τους και τόνισε ότι καταλαβαίνει απόλυτα ότι δεν μπορούν να κερδίζουν και τους διαιτητές αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Κύζα.

«Συγχαρητήρια γιατί τα δώσατε όλα. Παλέψατε μέχρι το τέλος. Δεν πήραμε τη νίκη, αλλά εγώ θέλω να σας συγχαρώ. Δεν γίνεται να νικάτε και τους διαιτητές. Συνεχίστε στο ίδιο πνεύμα», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ στη συνέχεια συνομίλησε και με τον αρχηγό του «τριφυλλιού», Κάρλος Ζέκα και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και πάλι τα σφυρίγματα του Γιώργου Κύζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Αλαφούζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ