Η αστυνομία της ΠΓΔΜ παίρνει μέτρα για να στείλει πίσω τους πρόσφυγες που πέρασαν τα σύνορα - iefimerida.gr

Η αστυνομία της ΠΓΔΜ παίρνει μέτρα για να στείλει πίσω τους πρόσφυγες που πέρασαν τα σύνορα

(φωτογραφία αρχείου)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εκατοντάδες πρόσφυγες να έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ώρες, εγκαταλείποντας τον καταυλισμό της Ειδομένης για να περάσουν από άλλο σημείο στην ΠΓΔΜ, η γειτονική χώρα λαμβάνει μέτρα.

Σύμφωνα με το RT, η αστυνομία στην ΠΓΔΜ δηλώνει ότι έχει λάβει μέτρα για να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα τους πρόσφυγες που έχουν περάσει τα σύνορα. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το ρωσικό μέσο, «η αστυνομία και ο στρατός είναι ενήμεροι και έχουν παρέμβει».

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη έχουν «μαζέψει» κάποιους από τους πρόσφυγες και τους έχουν τοποθετήσει σε φορτηγά του στρατού, αν και δεν είναι ξεκάθαρο πού θα τους μεταφέρουν.

Φωτογράφος του Reuters, τον οποίο επικαλείται το RT, υπολογίζει ότι ήδη περίπου 2.000 πρόσφυγες από την Ειδομένη κατάφεραν να περάσουν στην ΠΓΔΜ τις τελευταίες ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΓΔΜ πρόσφυγες Ειδομένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ