Η ευκαιρία της ΑΕΚ - Κόντρα στον Πανθρακικό για να αυξήσει τη διαφορά από τον ΠΑΟ - iefimerida.gr

Η ευκαιρία της ΑΕΚ - Κόντρα στον Πανθρακικό για να αυξήσει τη διαφορά από τον ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την απόστασή της από τον Παναθηναϊκό και να διατηρήσει τη διαφορά της από τον 5ο Πανιώνιο, στο αποψινό ματς με τον Πανθρακικό (19:30, NS1)στο ΟΑΚΑ.

Πέντε αγώνες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στην ΑΕΚ ρίχνουν πλέον όλο το βάρος στο πως θα διατηρήσουν ή ακόμη και θα αυξήσουν τη διαφορά τους από την 5η θέση προκειμένου να μπουν με τη μέγιστη βαθμολογική διαφορά στα πλέι-οφ.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ προσπαθεί να φρεσκάρει τους παίκτες του το τελευταίο διάστημα ενώ και σήμερα δεν θα είναι λίγες οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει. Μπαρμπόσα, Βάργκας, Ντίντακ και Τζεμπούρ είναι τιμωρημένοι ενώ Μπακάκης και Σουκουλίνι είναι τραυματίες. Παράλληλα, ο Γιόχανσον θα είναι μεν στη 18άδα, αλλά στον πάγκο, καθώς λογικά θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί και ταυτόχρονα να πάρει ανάσες.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Μπαρόχα στο τέρμα, τους Σοϊλέδη και Γκάλο στα δύο άκρα της άμυνας και τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στόπερ. Ο Σιμόες θα είναι αμυντικό χαφ, με τους Κορδέρο και Μάνταλο στο πλευρό του, ενώ Πλατέλλας και Αραβίδης θα πλαισιώνουν τον Πέκχαρτ στη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Πανθρακικός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ