Δήλωση-ύμνος για τον Αντετοκούνμπο - «Θέλω κι εγώ από το γάλα που πίνει» - iefimerida.gr

Δήλωση-ύμνος για τον Αντετοκούνμπο - «Θέλω κι εγώ από το γάλα που πίνει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνια έχει περάσει τον Ατλαντικό και βρίσκεται στα παρκέ του ΝΒΑ. Αυτά όμως που έχει πετύχει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, τον έχουν κάνει πρόσωπο των ημερών. Συμπαίκτες και αντίπαλοι υποκλίνονται στο μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε το 4ο triple double της καριέρας του.

Τα ρεκόρ πλέον θα σπάνε το ένα μετά το άλλο. Απέναντι στους Νετς σημείωσε νέο triple double με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ, 14 ασίστ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που το πετυχαίνει τέσσερις φορές και ξεπέρασε τους Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (1973-74), Όσκαρ Ρόμπερτσον (1970-71) και τον Άλβιν Ρόμπερτσον (1990-91) που το είχαν πετύχει από τρεις φορές.

Παράλληλα, ο Γιάννης έγινε ο νεότερος παίκτης του ΝΒΑ που πετυχαίνει 4 triple-double σε διάστημα 11 αγώνων, ξεπερνώντας τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, τον Ντρέϊμοντ Γκριν και τον Ράζον Ρόντο.

Ολα αυτά «ανάγκασαν» τον συμπαίκτη του στους Μπακς Τζαμπάρι Πάρκερ να δηλώσει «Θέλω πραγματικά να βρω την αγελάδα από την οποία παίρνει το γάλα που πίνει! Πρέπει να είναι απίστευτης ποιότητας».

υτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως μόνο δύο παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, έχουν καταφέρει να σημειώσουν περισσότερα triple double πριν συμπληρώσουν το 22ο έτος της ηλικίας τους. Τα ονόματά τους, εκτοξεύουν όσα πετυχαίνει ο Αντετοκούνμπο χωρίς άλλο σχόλιο. Λεμπρόν Τζέιμς και Μάτζικ Τζόνσον!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ