Μένει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό – Προγραμματίζει ήδη την επόμενη σεζόν - iefimerida.gr

Μένει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό – Προγραμματίζει ήδη την επόμενη σεζόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ.Καραϊσκάκης» με σκορ 3-1. Η εξέλιξη του ματς και οι κινήσεις του Πορτογάλου από τον πάγκο άφησαν ικανοποιημένη τη διοίκηση, η οποία δείχνει απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Σίλβα για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1, σε ένα παιχνίδι όπου η διαχείριση από τον πάγκο άφησε άπαντες ικανοποιημένους. Ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε αρχίσει να δέχεται κάποια κριτική μετά τον αποκλεισμό από την Αντερλεχτ, ήθελε τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, στο τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν και με δεδομένο πως η απόφαση για τη διακοπή του Κυπέλλου δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Πορτογάλος, έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό και θεωρείται δεδομένο πως θα μείνει στους ερυθρόλευκους, παρά το «πρέσινγκ» που ασκεί η Πόρτο. Οπως μάλιστα ανέφερε και ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι, έχει ήδη αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, κάτι που δείχνει πως ο Σίλβα θα είναι ο προπονητής που θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη σεζόν 2016-2017.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός μαρκο σιλβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ