Κάρλος Σαντάνα - Νέο στούντιο άλμπουμ για τον Μεξικανό μάγο της κιθάρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάρλος Σαντάνα - Νέο στούντιο άλμπουμ για τον Μεξικανό μάγο της κιθάρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 15η Απριλίου είναι η ημερομηνία που σηματοδοτεί την επιστροφή του Κάρλος Σαντάνα στη δισκογραφία με το άλμπουμ του «Santana IV».

Στη δημιουργία του δεν ήταν μόνος, αλλά 45 χρόνια μετά το «Santana III» που κυκλοφόρησε το 1971, έχει μαζί του την ίδια τετράδα. Τον Gregg Rolie (πλήκτρα, φωνητικά), τον Neal Schon (κιθάρα, φωνητικά), τον Michael Carabello (κρουστά) και τον Michael Shrieve (τύμπανα).

Κάρλος Σαντάνα - Νέο στούντιο άλμπουμ για τον Μεξικανό μάγο της κιθάρας [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Το «Santana IV» περιέχει δεκαέξι ολοκαίνουργια κομμάτια σε afro-latin ρυθμούς, στο γνώριμο στυλ και ύφος του μεγάλου κιθαρίστα, τα οποία φέρουν την υπογραφή της τετράδας - δημιουργία και παραγωγή. Η πρώτη επανένωση του κουαρτέτου έγινε το 2013 όταν και αποφάσισαν να ηχογραφήσουν το άλμπουμ.

Κάρλος Σαντάνα - Νέο στούντιο άλμπουμ για τον Μεξικανό μάγο της κιθάρας [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Ηταν μαγικά. Δεν χρειάστηκε και πιεστούμε για να βρούμε τη χημεία μας, ήταν άμεσο» σημειώνει ο Κάρλος Σαντάνα. «Από εκεί και πέρα χρειάστηκε απλά να δημιουργήσουμε τραγούδια και στοιχεία που ο κόσμος θα αναγνώριζε αμέσως ότι είναι από εμάς».

Ακούστε το πρώτο single του άλμπουμ Anywhere You Want to Gο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάρλος Σαντάνα Santana IV νέο άλμπουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ