Κλειστά τα Τέμπη από Δευτέρα - iefimerida.gr

Κλειστά τα Τέμπη από Δευτέρα

κοιλάδα Τεμπών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος στην κοιλάδα των Τεμπών από Δευτέρα 14, έως Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, λόγω εργασιών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί για το συγκεκριμένο διάστημα, και οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν παρακαμπτήριους οδούς. Η κυκλοφορία θα απαγορεύεται για όλο το 24ωρο, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.


Πιο συγκεκριμένα:
Τα οχήματα με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη:

Τα Ι.Χ. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων, θα πηγαίνουν από τον κόμβο του Πλατυκάμπου προς Αγιά και μέσω της Ε.Ο. Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Βελίκας-Κόκκινο Νερό-Στόμιο-Ομόλιο, θα μπαίνουν στον Αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη από δ/ση Στομίου.

Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, θα πηγαίνουν από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας, προς την περιφερειακή οδό Λάρισας-Τρικάλων και στην συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων , Καλαμπάκας-Γρεβενών, θα μπαίνουν στην Εγνατία Οδό.

Από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης- Αμπελώνα, Τυρνάβου- Ελασσόνα-Κοζάνης-Εγνατία Οδό και θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος Κλειδί Ημαθίας.


Για τα οχήματα που πηγαίνουν προς Αθήνα:

Όλα τα Ι.Χ. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που θα έρχονται από Θεσσαλονίκη, θα πηγαίνουν στο ύψος της Κατερίνης προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης Ελασσόνας Τυρνάβου Αμπελώνα Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα πηγαίνουν από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδό) Κοζάνη και από εκεί:

α. Είτε, μέσω Ε.Ο. Κοζάνης Ελασσόνας Τυρνάβου Αμπελώνα Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

β. Είτε, μέσω Ε.Ο. Κοζάνης Γρεβενών Καλαμπάκας-Τρικάλων -Λάρισας και εν συνεχεία μέσω της περιφερειακής οδού Λάρισας-Τρικάλων, θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.

Για το συγκεκριμένο διάστημα για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ στο τηλέφωνο 2410

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ