Η Ζωή Λάσκαρη τα έβαλε με Μπους και Μπλερ -Να δικαστούν για την προσφυγική κρίση που προκάλεσαν - iefimerida.gr

Η Ζωή Λάσκαρη τα έβαλε με Μπους και Μπλερ -Να δικαστούν για την προσφυγική κρίση που προκάλεσαν

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ πρέπει να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου, έγραψε στο Facebook η Ζωή Λάσκαρη, κατηγορώντας τη Βρετανία και την ΗΠΑ για την προσφυγική κρίση.

«Με την απόφαση τους για εισβολή στο Ιράκ το 2003 υποκίνησαν αυτό το πολεμικό ντόμινο στη Μέση Ανατολή και στις Αραβικές χώρες που διαρκεί μέχρι σήμερα και τις συνέπειες του οποίου καλείται να πληρώσει αδίκως μόνο η Ελλάδα», έγραψε η ηθοποιός, καλώντας ΗΠΑ και Βρετανία να δεχθούν πρόσφυγες από τις χώρες που κατέστρεψαν για τις πολιτικές τους, τονίζοντας ότι πρέπει να πάψουν να κάνουν μαθήματα στην ανθρωπότητα και ειδικά στην Ελλάδα.

«Η πραγματικότητα είναι πως η Ελλάδα, που στο προσφυγικό προσπάθησε και προσπαθεί πολύ πέραν των δυνάμεων της, έχασε κάθε εδαφική δίοδο με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια τρομακτική πραγματικότητα που πρέπει να μας κρατάει σε μια εθνική εγρήγορση και να μας προβληματίσει. Έστω και αν κάποιοι εκτιμούν πως είναι πολύ αργά», γράφει ακόμη μεταξύ άλλων η κ. Λάσκαρη.

Η Ζωή Λάσκαρη τα έβαλε με Μπους και Μπλερ -Να δικαστούν για την προσφυγική κρίση που προκάλεσαν | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Λάσκαρη προσφυγική κρίση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ