Καθηγητής πανεπιστημίου στο Μάντσεστερ με διπλή ζωή - Το βράδυ ήταν πορνοστάρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Καθηγητής πανεπιστημίου στο Μάντσεστερ με διπλή ζωή - Το βράδυ ήταν πορνοστάρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίθανη ιστορία ήρθε να ταράξει τα νερά του Μάντσεστερ στην Αγγλία, όταν αποκαλύφθηκε πως ο καθηγητής πανεπιστημίου, Νίκολας Γκόνταρντ, εργαζόταν τα βράδια ως πορνοστάρ με ψευδώνυμο, ο έμπειρος «Γερο-Νικ».

Ο 61χρονος ήταν πρότυπο καθηγητή και δεν είχε δώσει ποτέ του δικαιώματα στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Ωστόσο αποκαλύφθηκε πως για πολλά χρόνια, είχε παράλληλη καριέρα αφού εκτός από εκπαιδευτικός, εργαζόταν και ως πορνοστάρ.

Στο «βιογραφικό» του είχε δεκάδες ταινίες με 20χρονες παρτενέρ ενώ στην προσωπική του ζωή, δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να τον προδίδει. Ο Γκόνταρντ, είχε χωρίσει από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά το 2006 ενώ όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, τα τελευταία 10 χρόνια πρωταγωνιστούσε στο διαδίκτυο ως πορνοστάρ.

Καθηγητής πανεπιστημίου στο Μάντσεστερ με διπλή ζωή - Το βράδυ ήταν πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Sun», που αποκάλυψε την είδηση, η υποκριτική αποτέλεσε για εκείνον διέξοδο, μετά τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου του, όμως την εγκατέλειψε τον περασμένο Ιανουάριο. Τόσο η οικογένειά του όσο και οι συνάδελφοί του δεν γνώριζαν τίποτα για την παράλληλη καριέρα που έκανε, ωστόσο δεν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του.

Καθηγητής πανεπιστημίου στο Μάντσεστερ με διπλή ζωή - Το βράδυ ήταν πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Αυτό που κάνω στην προσωπική μου ζωή αφορά εμένα, όχι το πανεπιστήμιο. Δεν το έχω πει σε κανέναν. Δεν ξέρω τι θα σκεφτούν οι φοιτητές ή οι γονείς τους, όμως εμένα σίγουρα δεν θα με ένοιαζε αν έκανε στα παιδιά μου μάθημα ένας πορνοστάρ» ανέφεε χαρακτηριστικά ο Γκόνταρντ.

Καθηγητής πανεπιστημίου στο Μάντσεστερ με διπλή ζωή - Το βράδυ ήταν πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθηγητής πορνοστάρ Μάντσεστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ