Πρόβλημα τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό - Εκτός ντέρμπι ο Τελάντερ - iefimerida.gr

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό - Εκτός ντέρμπι ο Τελάντερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφού ο Ράσμους Τελάντερ έμεινε εκτός αποστολής.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού την τελευταία στιγμή αφού ο Ράσμους Τελάντερ δεν κατάφερε να προπονηθεί, μια ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω ίωσης.

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναγκάστηκε να αποκλείσει τον κεντρικό αμυντικό από την αποστολή ενώ την ίδια απόφαση για λόγους τακτικής πήρε και τον Εβαντζελίστα, έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών διεκδικούσε μέχρι και θέση βασικού.

Μετά το απρόοπτο με τον Τελάντερ, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται λογικά από τους Κουτρουμπή και Μολέδο ενώ οι Μέστο και Πράνιτς θα συμπληρώσουν την 4άδα στην άμυνα με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Ζέκα και Αμπέντ θα είναι στον άξονα με τους Βιγιαφάνες, Καλτσά και Βλαχοδήμο πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Λέτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ