Πάγκαλος: «Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 8 εν δυνάμει αρχηγοί» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 8 εν δυνάμει αρχηγοί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από πολυήμερη σιωπή, καθώς έλειπε στην Κίνα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, επιστρέφει δυναμικά με δηλώσεις που ανάβουν φωτιές.

Μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο της ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε -κατόπιν εορτής- «λάθος» και «ανάθεμα για την Ευρώπη» το δημοψήφισμα που οδήγησε στην παραίτηση Παπανδρέου, ενώ αναφερόμενος στον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, είπε ότι είναι «αποφασισμένος» και δημιουργεί ελπίδες.

Τι είπε για το ΠΑΣΟΚ

Οι δηλώσεις όμως που θα ανάψουν φωτιά είναι το σημείο όπου μίλησε για το ΠΑΣΟΚ καθώς ο κ. Πάγκλος μίλησε για 8 εν δυνάμει αρχηγούς: «Τίποτε δεν αποκλείεται, εγώ δεν θέτω θέμα, αλλά στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 8 εν δυνάμει αρχηγοί'» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα πρέπει να φύγει ή όχι ο Γιώργος Παπανδρέου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει ποιους εννοεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι θα ετοιμάσει και βιβλίο με τίτλο το αλησμόνητο «Μαζί τα φάγαμε»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ