Τσακαλώτος: Θα κάνουμε αντιπρόταση για τη μείωση του αφορολόγητου - iefimerida.gr

Τσακαλώτος: Θα κάνουμε αντιπρόταση για τη μείωση του αφορολόγητου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το Σάββατο η κυβέρνηση θα κάνει αντιπρόταση στους δανειστές για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά το τέλος της τελευταίας συνάντησης που είχαν τα στελέχη της κυβέρνησης με τους θεσμούς.

Στην σημερινή συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της πλήρους ανεξαρτητοποίησης της φορολογικής διοίκησης και ο κ. Τσακαλώτος, δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν υπάρχουν πλέον ανοιχτά ζητήματα με τους πιστωτές. αρών στην συγκεκριμένη συνάντηση μετείχε και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με το κουαρτέτο για το δημοσιονομικό πλαίσιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 14.00 και όχι στις 15.00, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών. Θα έχουν προηγηθεί οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους πιστωτές για τη διοικητική μεταρρύθμιση (10.30) και το ασφαλιστικό (11.30).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσακαλώτος θεσμοί αφορολόγητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ