Στο πλευρό του Τραμπ ο Μπεν Κάρσον -Το ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Tύπου - iefimerida.gr

Στο πλευρό του Τραμπ ο Μπεν Κάρσον -Το ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Tύπου

(φωτο: Mark J Terrill
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, Μπεν Κάρσον, ανακοίνωσε την στήριξη του στο φαβορί των προκριματικών, τον Ντόναλντ Τραμπ, σε κοινή συνέντευξη τύπου των δυο ανδρών στην Φλόριντα.

Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση στην πολιτεία αυτή, ο 65χρονος νευροχειρούργος Κάρσον εξέφρασε την υποστήριξη του στον Τραμπ, ο δεύτερος μετά και την στήριξη που έλαβε ο μεγιστάνας από τον πρώην κυβερνήτη του Νιού Τζέρσευ, Κρις Κρίστι.
Η συμμαχία αυτή δεν έρχεται ως έκπληξη στους περισσότερους που παρακολουθούν την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, καθώς και οι δυο άνδρες έχουν κατακρίνει σφόδρα το «κατεστημένο» του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και έχουν προκρίνει μια υποψηφιότητα εκτός των «παραδοσιακών» πολιτικών προσώπων.
Ο Kάρσον είχε αποκαλέσει νωρίτερα τον Τραμπ «ένα σκεπτόμενο άτομο» σε συνέντευξη του στο δίκτυο «Fox», παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ είχε υπάρξει ιδιαίτερα σκληρός στα σχόλια του εναντίον του Κάρσον κατά τη διάρκεια της εκστρατείας τους που τους είχε φέρει να αναμετριούνται για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος ΗΠΑ Τραμπ Κάρσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ