Προκαλεί πάλι ο Σφακιανάκης: Οι πρόσφυγες είναι ριψάσπιδες, με πορτοφόλια γεμάτα 500ευρα - iefimerida.gr

Προκαλεί πάλι ο Σφακιανάκης: Οι πρόσφυγες είναι ριψάσπιδες, με πορτοφόλια γεμάτα 500ευρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ακόμη προκλητική δήλωση προχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, είπε για τους πρόσφυγες: «Εγώ ο ίδιος ήμουν μετανάστης στη Γερμανία. Και εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι έχουν μεταναστεύσει πάρα πολλοί άνθρωποι από την οικογένειά μου σε άλλες χώρες του κόσμου. Δεν ήταν λαθρομετανάστες. Ήταν μετανάστες που είχαν πάρει άδεια στη χώρα που πήγαιναν, όπως η μητέρα μου κι εγώ».

«Το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι ''βιάζουν'' την πατρίδα μας», συμπλήρωσε.

«Ναι, αλλά είναι πρόσφυγες», τόνισε ο δημοσιογράφος. «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα, έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς, αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Είναι απίστευτο αυτό που είδα».

«Και αυτοί που έρχονται με τα μωρά, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Αφού η μάνα τους έχει ένα πορτοφόλι γεμάτο, τι θα πει "τα μωρά";», τόνισε ο Νότης Σφακιανάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νότης Σφακιανάκης πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ