Τραγωδία στη Γερμανία: 17χρονος μετανάστης σκοτώθηκε πηδώντας από τρένο - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Γερμανία: 17χρονος μετανάστης σκοτώθηκε πηδώντας από τρένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός Αιγύπτιος που πήδηξε από το παράθυρο ενός τρένου όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν τα χαρτιά του, γνωστοποίησε η γερμανική αστυνομία.

Ο 17χρονος, τον οποίο αστυνομικοί ανακάλυψαν να κρύβεται πίσω από τα καθίσματα, έδωσε στους αστυνομικούς τα μεταναστευτικά έγγραφά του, που είχαν εκδοθεί στην Αυστρία και σύμφωνα με τα οποία ήταν υπήκοος Αιγύπτου, κατά τη διάρκεια των ελέγχων σε ένα τρένο που πραγματοποιούσε νυχτερινό δρομολόγιο σήμερα τα πρωί σε περιοχή κοντά στα σύνορα Γερμανίας- Αυστρίας.

Ενώ οι αστυνομικοί ήλεγχαν τα έγγραφά του, ο έφηβος το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε σε ένα άλλο βαγόνι. Εκεί άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε από το τρένο που ήταν εν κινήσει, επιβεβαίωσαν στην αστυνομία δύο Αμερικανίδες, αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία για να βρει και να περισυλλέξει τη σορό του άτυχου νέου.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία είχε καταγράψει τα στοιχεία του 17χρονου στα σύνορα Γερμανίας- Αυστρίας πριν από λίγες εβδομάδες και τον είχε στείλε πίσω στην Αυστρία, επισήμανε ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Μονάχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόσφυγας τρένο αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ