Θάνατος Μιχαήλ Λέσιν: Από χτυπήματα στο κέφαλι πέθανε ο πρώην υπουργός Τύπου της Ρωσίας - iefimerida.gr

Θάνατος Μιχαήλ Λέσιν: Από χτυπήματα στο κέφαλι πέθανε ο πρώην υπουργός Τύπου της Ρωσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο της δολοφονίας είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο για το θάνατο του Μιχαήλ Λέσιν, του πρώην υπουργού Τύπου της Ρωσίας, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο Λέσιν έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή, το αμερικανικό δίκτυο ABC News μετέδωσε επικαλούμενο τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πως ο θάνατος του Λέσιν οφείλεται σε τραύμα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο.

Αναφέρεται επίσης πως ο Λέσιν κατά την ιατροδικαστική εξέταση είχε τραύματα στο λαιμό, στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια. Ο Λέσιν, ο οποίος ήταν υπουργός Τύπου από το 1999 έως το 2004 υπό την προεδρία του Βλαντίμιρ Πούτιν, βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα στο ξενοδοχείο Doyle Washington στις 5 Νοεμβρίου από άτομο που μπήκε στο δωμάτιο να ελέγξει την κατάστασή του. Κλήθηκε ασθενοφόρο και ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου. Το τηλεοπτικό κανάλι RT της Ρωσίας, επικαλούμενο συγγενείς του τότε, είπε ότι είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή.

Αυτό πάντως που δημιουργεί ερωτήματα είναι πως η αστυνομία είχε αναφέρει αρχικά πως στο δωμάτιο που διέμενε ο Λέσιν, δεν είχαν εντοπιστεί σημάδια πάλης κάτι που δείχνει πως ο πρώην Ρώσος υπουργός αιφνιδιάστηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ