Τελευταία ευκαιρία να γραφτείτε στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών - iefimerida.gr

Τελευταία ευκαιρία να γραφτείτε στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

Τελευταία ευκαιρία να γραφτείτε στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω κρύου, αλλά με μεγάλη συμμετοχή, θα διεξαχθεί αύριο ο 29ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών και η οργανωτική επιτροπή υπενθυμίζει ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να σπεύσετε σήμερα.Δεδομένου ότι το τμήμα εγγραφών της διοργάνωσης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Εγγραφών στο Ζάππειο Μέγαρο, για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε πλέον να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6909092893 & 6909092894.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Εγγραφών στο Ζάππειο Μέγαρο θα λειτουργήσει για το κοινό μέχρι και σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 09.00-18.00. Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά και για αυτό το λόγο η οργανωτική επιτροπή καλεί τους δρομείς να προσέλθουν για την παραλαβή των αριθμών τους εντός των παραπάνω ωρών. Παράλληλα τονίζουν πως κανένας αριθμός συμμετοχής δεν θα δοθεί την ημέρα του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά τη διαδρομή του 29ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα : www.athensclassicmarathon.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ