Η Μαρινέλλα με 60μελή χορωδία από την Κέρκυρα, τον Απρίλιο για δυο βραδιές στο Παλλάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαρινέλλα με 60μελή χορωδία από την Κέρκυρα, τον Απρίλιο για δυο βραδιές στο Παλλάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει με τη φωνή της, στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της. Μαζί της η πολυμελής Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου της Κέρκυρας.

Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Απριλίου στις 20:30, θα παρελάσουν από τη σκηνή του Παλλάς οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών, μέσα από τη μεγαλειώδη φωνή της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Μαζί της η πολυπληθής φιλαρμονική που μετρά 60 μέλη και έχει εμφανιστεί σε Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και σε θέατρο στο Broadway το town hall της Νέας Υόρκης.
Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενορχηστρωμένες για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

Η Μαρινέλλα με 60μελή χορωδία από την Κέρκυρα, τον Απρίλιο για δυο βραδιές στο Παλλάς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ένα δίωρο υπερθέαμα με την Μαρινέλλα περιτριγυρισμένη από 60 φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλίασης», τους 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κόντο και την φιλαρμονική ορχήστρα.

Η Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας έχει σκοπό τη διδασκαλία και διάδοση της μουσικής και δραματικής τέχνης, καθώς και τη μόρφωση των νέων. Είναι η τρίτη σε σειρά αρχαιότητας από της φιλαρμονικές της Κέρκυρας και μια από τις αρχαιότερες της Ελλάδος. Από την ημέρα ιδρύσεώς της προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία στα παιδιά του νησιού.

Η Μαρινέλλα με 60μελή χορωδία από την Κέρκυρα, τον Απρίλιο για δυο βραδιές στο Παλλάς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας

Ένα μουσικό υπερθέαμα, όπου στη σκηνή του Παλλάς θα συνυπάρξουν περισσότεροι από 100 συντελεστές.

Μαρινέλλα - Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας
11,12/4 Παλλάς, Βουκουρεστίου 5
Εισιτήρια απο 15 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ