Γκουρία σε Τσίπρα: Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε - iefimerida.gr

Γκουρία σε Τσίπρα: Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία συναντήθηκε νωρίτερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού και η αναζήτηση του καλύτερου τρόπου, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
«Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε» τόνισε ο κ. Γκουρία. «Βρισκόμαστε σε οδό σύγκλισης αλλά στο κέντρο πρέπει να βάλουμε και τις κοινωνικές διαστάσεις. Το θέμα της μετανάστευσης είναι και κοινωνικό».
«Κύριε Γκουρία, είστε εδώ πάντα τις κρίσιμες στιγμές. Ελπίζω οι προκλήσεις αυτές να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός και συνέχισε «Θέλουμε ανάκαμψη που να περιλαμβάνει όλες τις πλευρές. Να αφήσουμε πίσω μας την κρίση».
«Επιλέγω πάντα κρίσιμες στιγμές να βρίσκομαι εδώ. Εχετε κάνει πολύ μεγάλη δουλειά για να δοθεί εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα. Βρισκόμαστε σε ''οδό'' σύγκλισης, αλλά στο κέντρο πρέπει να βάλουμε και τις κοινωνικές διαστάσεις. Το θέμα της μετανάστευσης είναι και κοινωνικό. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε» είπε ο Επικεφαλής του ΟΟΣΑ.

Γκουρία σε Τσίπρα: Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε | iefimerida.gr 0
Γκουρία σε Τσίπρα: Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε | iefimerida.gr 1
Γκουρία σε Τσίπρα: Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε | iefimerida.gr 2
Γκουρία σε Τσίπρα: Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ