Αλλαξε στάση η Κάτζου: Δεν με εκβίαζαν Μαυρίκος και Φράγκου, μόνο ο Μουσσάς - iefimerida.gr

Αλλαξε στάση η Κάτζου: Δεν με εκβίαζαν Μαυρίκος και Φράγκου, μόνο ο Μουσσάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βήμα πίσω κάνει με την κατάθεσή της στον ανακριτή η Αμαλία Κάτζου για την υπόθεση των εκβιασμών που είχε ως αποτέλεσμα μετά από τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων δημοσιογράφων την προφυλάκιση του Παναγιώτη Μουσσά.

Καταθέτοντας στον ανακριτή, η καταγγέλλουσα Αμαλία Κάτζου, υποστήριξε ότι ουδέποτε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτης Μαυρίκος, και ο δημοσιογράφος Χρήστος Φράγκου πήραν την πρωτοβουλία να την εκβιάσουν, αποδομώντας έτσι η ίδια την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, που έχει απαγγελθεί.

Αντίθετα στο στόχαστρό της παρέμεινε ο Παναγιωτης Μουσσάς, για τον οποίο υποστήριξε ότι την εκβίαζε.

«Ουδέποτε ο Μαυρίκος και ο Φράγκου πήραν πρωτοβουλία να με εκβιάσουν όπως έκανε ο Μουσσάς», φέρεται να είπε στην κατάθεσή της η Α. Κάτζου, σε αντίθεση με την αναφορά που είχε κάνει στην αστυνομία, εμπλέκοντας και τους τρεις στο κύκλωμα των εκβιαστών.

Την ίδια ημέρα κατέθεσε στον ανακριτή και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Γιάννης Μπενίσης, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου η Αμαλία Κάτζου του ανέφερε αρχικά ότι ο κ. Μουσσάς της είχε προτείνει συνεργασία με διάφορα Μέσα που εκείνος κατέχει ή γνωρίζει, αλλά με υπερβολικά ποσά, πάνω από το όριο που είχε τεθεί για τη διαφήμιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ