Χωρίς τον Σταθάκη το πρώτο ραντεβού με τους Θεσμούς -Αποχώρησε λόγω πυρετού - iefimerida.gr

Χωρίς τον Σταθάκη το πρώτο ραντεβού με τους Θεσμούς -Αποχώρησε λόγω πυρετού

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Σταθάκης πήγε μεν στο ξενοδοχείο όπου γίνονται οι συζητήσεις με τους Θεσμούς, αλλά αποχώρησε πριν καθίσει στο τραπέζι με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο υπουργός Οικονομίας, αφού ήπιε τον... καθιερωμένο πλέον καφέ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αποχώρησε πριν ξεκινήσει το πρώτο ραντεβού με τους Θεσμούς, για το νέο γύρο των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Αιτία το γεγονός ότι έχει 39 πυρετό και με δεδομένο ότι η σημερινή συνάντηση ήταν περισσότερο επί της ατζέντας και όχι της ουσίας, ο κ. Σταθάκης αποχώρησε πριν ξεκινήσει η συζήτηση.

Ετσι, το πρώτο ραντεβού των Θεσμών γίνεται μόνο με τον κ. Τσακαλώτο, ενώ θα ακολουθήσει η συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, στις 6.30 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σταθακης πυρετός θεσμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ