Γερμανία: Επιασαν ακροδεξιούς για δολοφονίες Ελλήνων και Τούρκων - iefimerida.gr

Γερμανία: Επιασαν ακροδεξιούς για δολοφονίες Ελλήνων και Τούρκων

Γερμανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των γερμανικών αρχών έπεσαν μετά από 15 χρόνια ύποπτοι, για δολοφονίες Ελλήνων και Τούρκων. Η ομάδα αυτή αποτελείτο από δύο άνδρες και μία γυναίκα, πιθανότατα μέλη ακροδεξιάς ομάδας.

Οι δολοφονίες έγιναν από το 2000 έως το 2006 και δημιούργησαν κλίμα τρόμου για τις μειονότητες. Οι Ελληνες και Τούρκοι θύματα, οκτώ στον αριθμό, ήταν όλοι καταστηματάρχες. Τα θύματα είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ βρίσκονταν στα κατάστηματά τους.

Εισαγγελείς της Καρλσρούης δηλώνουν πως «υπήρχαν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι οι φόνοι μπορεί να είναι δουλειά μιας ακροδεξιάς ομάδας».

Η γερμανική αστυνομία είχε «βάλει στο μάτι» τους υπόπτους αυτούς από το 1998 και ήταν έτοιμη να τους συλλάβει για την τοποθέτηση δύο βομβών οι οποίες ωστόσο δεν εξερράγησαν. Μετά από εκείνη την χρονιά τα θύματα εξαφανίστηκαν, ήταν πολύ προσεκτικοί και δεν έδωσαν ίχνη ζωής πουθενά.

Η γυναίκα έχει ήδη προφυλακιστεί, και θα καταδικαστεί όπως είναι πιθανό για δολοφονία. Οι αρχές ωστόσο δεν κατάφεραν να πιάσουν τους άλλους δύο άνδρες, καθώς βρέθηκαν νεκροί σε ένα καμμένο τροχόσπιτο, και όπως πιθανολογείται, αυτοκτόνησαν. Οι δύο άνδρες ήταν επίσης ύποπτοι για την ληστεία μίας τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ