Xinis Education Festival 2016: Εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων Τουρισμού - iefimerida.gr

Xinis Education Festival 2016: Εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων Τουρισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του Τουρισμού, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2016», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Την Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 17.00, η κυρία Μαρία Σαββίδου, Στέλεχος Πωλήσεων Ξενοδοχειακής Αλυσίδας, θα παρουσιάσει το εξειδικευμένο σεμινάριο: «Η συμβολή των Social Media στην αύξηση των πωλήσεων στον τουρισμό». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη, τον Tourism Operator κύριο Χριστόφορο Τουρουνίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει το σεμινάριο: «Αειφόρος ανάπτυξη του τουρισμού». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 17.00.

Η προτελευταία μέρα της εβδομάδας Επισιτισμού, περιλαμβάνει δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια.
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 17.30, η Τεχνολόγος Τροφίμων κα Μαρία Μανωλάκη, θα παρουσιάσει τεχνικές για «Διακόσμηση γαμήλιας τούρτας», στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, ενώ στις 18.00, οι σπουδαστές του μοναδικού Bachelor Επισιτισμού στην Ελλάδα από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσουν τις σκέψεις και τις προσδοκίες τους σχετικά με την «Ιδανική κουζίνα του μέλλοντος: Υλικά, Φαγητά & τρόποι μαγειρικής». Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College, Εγνατία 2-4 κτίριο ΒΙΕΝΝΗ.

Τέλος, την ίδια ημέρα στις 18.00, οι σπουδαστές της Σχολής Τουρισμου-Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες το σεμινάριο «Check –in / out Apps, Keyless Check – in, Virtual Tourism». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College, Εγνατία2-4 στη Θεσσαλονίκη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 επισκεφθείτε τη σελίδα μας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ