Μελισσανίδης – Σαββίδης στη συνεδρίαση της Super League - iefimerida.gr

Μελισσανίδης – Σαββίδης στη συνεδρίαση της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνεδρίαση της Super League ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη (ΑΕΚ) και Ιβάν Σαββίδη (ΠΑΟΚ), ενώ δεν έχει πάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Ολυμπιακός) και ο Γιάννης Αλαφούζος (Παναθηναϊκός) o oποίος αναμένεται να πάει αργότερα.

Από τον Ολυμπιακό βρίσκονται στα γραφεία της Super League ο Θόδωρος Γιαννίκος, ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Κώστας Καραπαπάς, ενώ Βασίλης Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου εκπροσωπούν τον ΠΑΟ.

Για τον Πανιώνιο εκεί βρίσκονται Νίκος Ζαμάνης και ο Χρήστος Δάρας, για τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Κομπότης, για τον Παναιτωλικό ο Φώτης Κωστούλας, για τη Βέροια ο Θόδωρος Καρυπίδης, για την Ξάνθη ο Γιώργος Στράτος, για τον Ατρόμητο ο Γιώργος Σπανός, για τον Ηρακλή ο Σταύρος Παπαθανασάκης, για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, οι Γιώργος Μποροβήλος και Γιάννης Καυμενάκη εκπροσωπούν τον Αστέρα Τρίπολης, ο κ.Μαθιουλάκης για τον Πλατανιά.

Δίχως εκπροσώπηση στη Super League Καλλονή και Πανθρακικός.

*Η φωτογραφία είναι από το gazzeta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελισσανίδης Σαββίδης Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ