Ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Σμύρνης απονέμει σήμερα στον Τσίπρα τον τίτλο του «επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας» - iefimerida.gr

Ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Σμύρνης απονέμει σήμερα στον Τσίπρα τον τίτλο του «επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σμύρνη μονοπωλεί το ενδιαφέρον, λόγω του προσφυγικού και των ελληνοτουρκικών σχέσεων και συνεργασιών που θα τεθούν επί τάπητος στη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Ωστόσο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και… εκπλήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το απόγευμα θα απονεμηθεί στον πρωθυπουργό από ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Σμύρνης ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας.

Πρόκειται για το ιδιωτικό πανεπιστήμιο «İzmir Ekonomi Üniversitesi», στο οποίο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή και ο πρωθυπουργός μετά τις 7 μ.μ. θα απευθύνει ομιλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ