Τουσκ: Τελειώνουν οι ημέρες των παράτυπων μεταναστών προς την Ευρώπη - iefimerida.gr

Τουσκ: Τελειώνουν οι ημέρες των παράτυπων μεταναστών προς την Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόλαντ Τουσκ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής τόνισε ότι η συνεργασία με την Τουρκία για τη μείωση των προσφυγικών ροών ήταν πολύ καλή και ότι οι μέρες των παράτυπων μεταναστών προς την Ευρώπη τελειώνουν.

Όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΕ:

«Συμφωνήσαμε πως η ροή των μεταναστών είναι υψηλή και πρέπει να μειωθεί σημαντικά, είμαι ευτυχής για τη συνεργασία Νταβούτογλου. Μιλήσαμε για την επιστροφή προσφύγων από την Τουρκία και στόχος μας είναι να έχουμε fast track επιστροφές. Καλωσορίσαμε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Η συνεργασία δεν θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς χωρίς τη θέληση της Τουρκίας να υποδεχτεί μετανάστες. Τελειώνουν οι μέρες των παράτυπων μεταναστών προς την Ευρώπη. Επιστροφή νέων παράτυπων μεταναστών που περνούν από την Τουρκία στα νησιά. Θα επιταχύνουμε την χρηματοδότηση της Τουρκίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουσκ ΕΕ προσφυγικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ