Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Super League – Στην Τρίπολη η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα - iefimerida.gr

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Super League – Στην Τρίπολη η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη των πλέι-οφ ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική στην Super League αφού ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30, Novasports 1).

Μετά την ισοπαλία του Πανιωνίου στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά, ο Αστέρας Τρίπολης έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να «μαζέψει» τη διαφορά από την 5η θέση και τους Νεοσμυρνιώτες.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ βλέπει την αναμέτρηση ως μια μεγάλη ευκαιρία, να ανοίξει ακόμη περισσότερο την απόστασή της από την 5η θέση αφού έτσι θα καταφέρει να αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα όταν ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι-οφ.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ψάχνει και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ και αντιμετωπίζει τον Αστέρα έχοντας πάρα πολλές απουσίες. Οι Μάνταλος, Ντίντακ, Μπακάκης και Σουκουλίνι είναι εκτός πλάνων ενώ επιστρέφει στην 11άδα ο Σοϊλέδης, ο οποίος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από την πλευρά του ο Αστέρας, θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωαννίδη, ο οποίος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης και Κιτόκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστέρας Τρίπολης αεκ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ