Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής - Αυτούς τους παίκτες παρακολουθεί ο Σκίμπε - iefimerida.gr

Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής - Αυτούς τους παίκτες παρακολουθεί ο Σκίμπε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες σκέψεις για τις κλήσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών ενόψει των δύο φιλικών προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας κάνει ο Μίχαελ Σκίμπε.

Η Εθνική αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στις 24 Μαρτίου και την Ισλανδία πέντε ημέρες μετά, στο στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Σκίμπε μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, πέρασε σχεδόν τη μισή σεζόν, τσεκάροντας όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές εντός και εκτός συνόρων ωστόσο αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι με ποια κριτήρια θα αποφασίσει την κλήση των παικτών.

Σίγουρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει κάποια σταθερά ονόματα όμως τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί. Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι τραυματίες αυτή την περίοδο και δύσκολα θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του αφού δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Εκτός φυσικά από τα προβλήματα, ο Σκίμπε τρίβει τα χέρια του βλέποντας τον Κώστα Μήτρογλου και τον Νίκο Καρέλη να σκοράρουν ακατάπαυστα σε Πορτογαλία και Βέλγιο αντίστοιχα και είναι φυσικά δεδομένη η παρουσία τους στην αποστολή. Σε αυτήν διεκδικεί θέση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην 11άδα της Σαμπντόρια κόντρα στη Βερόνα, σημειώνοντας και ένα εξαιρετικό γκολ.

Τέλος, όσον αφορά τους «λεγεωνάριους» δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη αφού ο Σκίμπε έχει παρακολουθήσει ακόμη και παίκτες όπως ο Αυλωνίτης στην Στουρμ Γκρατς αλλά και ο Διαμαντάκος στην Καρλσρούη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ