Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που ζω στη χώρα των άθεων και των ομοφυλόφιλων -Τι έγραψε για τον Καρανίκα - iefimerida.gr

Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που ζω στη χώρα των άθεων και των ομοφυλόφιλων -Τι έγραψε για τον Καρανίκα

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σχολιάσει τον διορισμό του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα, θέλησε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος, αλλά κατέληξε να κάνει επίθεση σε άθεους και ομοφυλόφιλους.

Στο blog του, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, αφού χαρακτηρίζει ως σκανδαλώδη και προκλητικό «τον τρόπο που ο πρωθυπουργός βολεύει τους δικούς του ανθρώπους», αναφερόμενος στον διορισμό του κ. Καρανίκα, καταλήγει να δηλώνει πως ντρέπεται που ζει στη χώρα των «άθεων, ψευταράδων, ομοφυλόφιλων, πουλημένων καναλαρχών και πληρωμένων δημοσιογράφων».

Αναλυτικά η ανάρτηση του μητροπολίτη Αμβρόσιου:

«Ελληνα πατριώτη, δυστυχισμένε άνθρωπε, ακόμη δεν αγανάκτησες; Ντρέπομαι, που ζω σε αυτή τη χώρα! Η αξιοκρατία σε όλο της το... μεγαλείο!

Δημοσιεύθηκε και σας την παρουσιάζουμε! Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά τρόπο σκανδαλώδη και προκλητικό βολεύει τους δικούς του ανθρώπους! Ενας ακόμη φίλος του από την ''παλιά παρέα του'' διορίσθηκε Σύμβουλος με μισθό 2027 € μηνιαίως!

Ντρέπομαι, που ζω σ’ αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των άθεων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των ομοφυλοφίλων, των πουλημένων καναλαρχών, των πληρωμένων δημοσιογράφων, όλων αυτών, οι οποίοι με τη μαγκιά τους κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό! Τα συλλυπητήριά μου, φίλοι μου! Τα χειρότερα έρχονται!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ