Δεύτερη νίκη Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων-Μάχη Σάντερς, Κλίντον - iefimerida.gr

Δεύτερη νίκη Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων-Μάχη Σάντερς, Κλίντον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ επικράτησε στην εσωκομματική ψηφοφορία των Ρεπουμπλικάνων στο Κεντάκι.

Αυτή ήταν και η δεύτερή του νίκη, στις τέσσερις πολιτείες όπου διεξήχθησαν διαδικασίες για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, μεταδίδουν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Λίγο μετά τη νίκη του, ο Τραμπ κάλεσε τον Μάρκο Ρούμπιο, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει σε καμία από τις τέσσερις ψηφοφορίες, να αποσυρθεί από την κούρσα.

Νίκη Σάντερς στη Νεμπράσκα, η Κλίντον επικρατεί στη Λουιζιάνα.
Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς είναι ο νικητής της εσωκομματικής διαδικασίας των Δημοκρατικών στη Νεμπράσκα, μεταδίδουν το πρακτορείο ειδήσεων Ασοσιέιτεντ Πρες και το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Η Χίλαρι Κλίντον ωστόσο κερδίζει από τη δική της πλευρά την μάχη στη Λουιζιάνα, σύμφωνα με το ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείο και το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Νωρίτερα, αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο περί νίκης του Σάντερς, γερουσιαστή του Βερμόντ, στο Κάνσας, την τρίτη πολιτεία όπου διεξήχθησαν εσωκομματικές ψηφοφορίες των Δημοκρατικών το Σάββατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εκλογές HΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ