Λεβέντης: Φιάσκο η σύσκεψη, λυπούμαι για το πολιτικό σύστημα [βίντεο] - iefimerida.gr

Λεβέντης: Φιάσκο η σύσκεψη, λυπούμαι για το πολιτικό σύστημα [βίντεο]

EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ο οποίος εξερχόμενος από το προεδρικό Μέγαρο, έπειτα από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, κατηγόρησε την κυβέρνησή ότι λέει ψέματα για τον αριθμνό των προσφύγων.

Οπως είπε, η Ένωση Κεντρώων ζήτησε ευρύτερη συζήτηση για οικονομικά θέματα και για τη δημιουργία ευρύτερης κυβέρνησης 230 βουλευτών. Παραδέχθηκε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία και απορρίφθηκε η πρόταση.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε στη Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών, όλη η συζήτηση είναι ένα φιάσκο» τόνισε ο κ. Λεβέντης. Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι επιδιώκει «μέσω του προσφυγικού να κερδίσει χρόνο και να κάτσει στην εξουσία». Προειδοποίησε ότι στη Βουλή «θα πω τι έγινε εκεί μέσα». Εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι «είπαν ψέματα ότι οι πρόσφυγες είναι μόνο 28.000». Επικαλέστηκε μάλιστα την δήλωση υπουργού (του Ν. Κοτζιά) ο οποίος είπε ότι είναι 150.000 και όπως σημείωσε «θα μείνουν τρία χρόνια». «Ο,τι έγινε είναι κατώτερο των περιστάσεων Είναι η ώρα του ελληνικού λαού να καταλάβει τι ψήφιζε τόσα χρόνια είναι πολύ περισσότεροι. Λυπούμαι για το πολιτικό σύστημα γιατί είναι κατώτερο των περιστάσεων» κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ