Γιατί η Ρις Γουίδερσπουν καλείται να πληρώσει 5 εκ δολάρια για μια μανόλια [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Ρις Γουίδερσπουν καλείται να πληρώσει 5 εκ δολάρια για μια μανόλια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σέρνει στα δικαστήρια η σχεδιάστρια κοσμημάτων του οίκου I Love Jewellery. H οσκαρική σταρ αντέγραψε σχέδιό της.

Η Αμερικανίδα σταρ Ρις Γουίδερσπουν διατηρεί εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ με την ονομασία Draper James. Τη συγκεκριμένη εταιρεία μήνυσε η Τζόρνταν Γουαϊνγκάρτνερ, ιδιοκτήτρια του οίκου κοσμημάτων I Love Jewellery για κλοπή σχεδίου.

 Γιατί η Ρις Γουίδερσπουν καλείται να πληρώσει 5 εκ δολάρια για μια μανόλια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το επίμαχο αξεσουάρ είναι μια μεγάλη τσάντα της φίρμας Draper James η οποία έχει τυπωμένο στην μπροστινή όψη της ένα μεγάλο καλλιγραφικό D το οποίο περιβάλλεται από μία μανόλια. Συγκεκριμένα η Γουίδερσπουν λανσάρισε μια ολόκληρη σειρά με την ονομασία Magnolia αυτή τη σεζόν στον οίκο της.

 Γιατί η Ρις Γουίδερσπουν καλείται να πληρώσει 5 εκ δολάρια για μια μανόλια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Τη δική μου συλλογή Magnolia τη σχεδίασα το 2008», δήλωσε η μηνύτρια κοσμηματοποιός Τζόρνταν Γουαϊνγκάρτνερ στους Sunday Times. «Το λουλούδι στα κοσμήματά μου δεν είναι τυπική μανόλια, είναι πιο πιο καλλιτεχνική απεικόνισή της. Βασικά δεν μοιάζει καν με μανόλια και η Draper James αντέγραψε από μένα όχι μόνο το λουλούδι αλλά και την ονομασία “Magnolia”».

Επιπλέον η σχεδιάστρια κοσμημάτων είπε πως η Ρις Γουίδερσπουν γνωρίζει σίγουρα τον οίκο της, διότι της έχει στείλει η ίδια ένα κολιέ δώρο. Επεσήμανε δε, ότι αρχικώς προσέγγισε τη σταρ και της πρότεινε να λύσουν το θέμα εξωδικαστικά. Η τελευταία όμως την αγνόησε, οπότε η Γουαϊνγκάρτνερ κατέφυγε στη μήνυση. «Μας αγνόησαν, άρα είναι έτοιμοι για τη μάχη».

 Γιατί η Ρις Γουίδερσπουν καλείται να πληρώσει 5 εκ δολάρια για μια μανόλια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Από της πλευρά της ηθοποιού δεν έχει γίνει καμία δήλωση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Δικαστήριο του Παλμ Μπιτς. Και μόλις τον περασμένο μήνα εκδικάστηκε μία ακόμη υπόθεσή της εκεί, στην οποία όμως μηνύτρια ήταν η ίδια. Η Ρις Γουίδερσπουν είχε κατηγορήσει το 2013 την εταιρεία κοσμημάτων Sears επειδή χρησιμοποίησε μία φωτογραφία της σταρ δίχως η ίδια να έχει δώσει την άδειά της για τη χρήση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χόλιγουντ δικαστήριο κλοπή σχέδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ