Κίνδυνος αναβολής και στο Ηρακλής-Ολυμπιακός – Λόγω Ειδομένης - iefimerida.gr

Κίνδυνος αναβολής και στο Ηρακλής-Ολυμπιακός – Λόγω Ειδομένης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελληνική Αστυνομία κατέθεσε αίτημα στο αρμόδιο υπουργείο για αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, επικαλούμενη αδυναμία να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα λόγω απασχόλησης των δυνάμεών της στην Ειδομένη.

Προς αναβολή οδεύει ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει οριστεί για την Κυριακή στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη από το απόγευμα της Πέμπτης τελικά φτάνει κοντά στην επιβεβαίωση αφού το «κόλλημα» που δηλώνει η αστυνομία, θέτει πολύ σοβαρά σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Το σχετικό αίτημα της αστυνομίας αναμένεται να εξετασθεί σήμερα προκειμένου να παρθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η απόφαση και να μην ταλαιπωρηθεί άσκοπα η αποστολή του Ολυμπιακού, ταξιδεύοντας προς τη Θεσσαλονίκη. Σημαντικό ρόλο στην έκδοση της απόφασης θα παίξει και η εισήγηση της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής Ολυμπιακός αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ