ΥΠΕΞ για τον Σλοβάκο πρωθυπουργό: Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημά του - iefimerida.gr

ΥΠΕΞ για τον Σλοβάκο πρωθυπουργό: Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Σλοβάκου Πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο για την Ελλάδα και το προσφυγικό δίνει με ανακοίνωση του το υπουργείο Εξωτερικών κάνοντας λόγο για παραλήρημα.

«Πλησιάζουμε στο σημείο, όπου η Ελλάδα μάλλον θα θυσιαστεί» είχε δηλώσει σύμφωνα με την εφημερίδα «Hospdarske Noviny» ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός συμπληρώνοντας: «Τσίπρα, αν δεν κάνεις ό,τι συμφωνήθηκε στην ΕΕ για την προστασία των συνόρων, στο τέλος θα υπάρχει μόνο ένα hotspot που θα λέγεται Ελλάδα».

«Είναι προφανές ότι ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός, ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές στη χώρα του, θέλει να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία με χολή και ανθρώπινο δράμα» σχολιάζει το υπουργείο Εξωτερικών και συνεχίζει: «Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημά του και να κατανοήσουμε πώς φιλοδοξεί, εφόσον επανεκλεγεί, να ασκήσει τα καθήκοντά του ως Πρωθυπουργός μιας χώρας που θα αναλάβει προσεχώς την προεδρία του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ