ΠΑΣΟΚ κατά Κοτζιά για τους 150.000 πρόσφυγες: Η αφέλεια και η ατζαμοσύνη έχουν όρια - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ κατά Κοτζιά για τους 150.000 πρόσφυγες: Η αφέλεια και η ατζαμοσύνη έχουν όρια

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, μετά από δήλωσε του υπουργού Εξωτερικών ότι η Ελλάδα μπορεί να «σηκώσει» έως και 150.000 πρόσφυγες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κοτζιάς χαρακτήρισε ως διαχειρίσιμες τις προσφυγικές ροές, και σημείωσε ότι η Ελλάδα μπορεί να αντέξει μέχρι 150.000 πρόσφυγες.

«Οπως είναι γνωστό με απόφαση της ΕΕ έχει ορισθεί ως υποχρέωση της χώρας μας η προσωρινή φιλοξενία 50.000 συνολικά προσφύγων προς μετεγκατάσταση», σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. «Ο μέχρι σήμερα άφαντος ΥΠΕΞ, με σημερινή δημόσια παρέμβαση τριπλασίασε (150.000 και βλέπουμε) τους πρόσφυγες που μπορούν να μείνουν στη χώρα μας», προσθέτει και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στην ουσία παραιτείται από την διεκδίκηση άμεσης εφαρμογής του προγράμματος μετεγκατάστασης.

«Η αφέλεια και η ατζαμοσύνη έχουν και όρια. Μήπως, λοιπόν, κάτι άλλο συμβαίνει; Μήπως τυχοδιωκτικά συνδέουν το προσφυγικό με την αξιολόγηση; Μήπως τελικά ο Κοτζιάς ''πουλά'' και... o Κατρούγκαλος ''αγοράζει'';», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Κοτζιάς ΠΑΣΟΚ πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ