Ζητούν από τις τράπεζες τις παιδικές κατασκηνώσεις για να τις κάνουν hotspot! - iefimerida.gr

Ζητούν από τις τράπεζες τις παιδικές κατασκηνώσεις για να τις κάνουν hotspot!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παιδικές κατασκηνώσεις θέλει να μετατρέψει η κυβέρνηση σε χώρους φιλοξενείας προσφύγων, όπως προκύπτει από την επιστολή του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή προς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Capital.gr, o υπουργός κάνει έκκληση στα φιλάνθρωπα συναισθήματα και στην ευαισθησία και αλληλεγγύη των τραπεζών μπροστά στο δράμα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στην πατρίδα μας, ενώ επισημαίνει τις επείγουσες ανάγκες στέγασης και σίτισης των προσφύγων. Σε αυτό το πλαίσιοζητά από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών τη θετική της εισήγηση προκειμένου να τεθούν άμεσα στη διάθεση της κυβέρνησης οι κατασκηνώσεις των παιδιών των υπαλλήλλων των τραπεζών, για την προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, στην επιστολή του, ο κ. Κουρουμπλής δεν θέτει συγκεκριμένο χρονικό όριο διαμονής των προσφύγων, αλλά ούτε και όρους ή προβλέψεις για το πώς θα επαναχρησιμοποιηθούν -από άποψη υγιεινής και ασφάλειας- οι κατασκηνώσεις από τα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατασκήνωση πρόσφυγες μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ