Το Ποτάμι: Επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αρκεί να είσαι κολλητός της πρωθυπουργικής παρέας για να διοριστείς - iefimerida.gr

Το Ποτάμι: Επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αρκεί να είσαι κολλητός της πρωθυπουργικής παρέας για να διοριστείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τον διορισμό του Νίκου Καρανίκα από τη Θεσσαλονίκη, εξαπέλυσε το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για προσβολή εκ μέρους του πρωθυπουργού σε χιλιάδες ταλαντούχους άνεργους νέους, που φεύγουν στο εξωτερικό για δουλειά.

Στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι αναφέρει ότι «το μεγάλο προσόν που χρειάζεται κάποιος για να διοριστεί και μάλιστα με μισθό 2.027 ευρώ είναι το να είναι κολλητός της πρωθυπουργικής παρέας."

Η ανακοίνωση

Τι να τις κάνεις τις σπουδές, τα πτυχία, την πετυχημένη επαγγελματική διαδρομή;

Επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το να είσαι κολλητός της πρωθυπουργικής παρέας είναι ΤΟ μεγάλο προσόν. Και είναι αρκετό για να φέρει κάποιον που υποστήριζε ότι «η καριέρα είναι χολέρα», με εργασιακή εμπειρία σερβιτόρου, στη θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού με αμοιβή 2.027 ευρώ το μήνα.

Αν αυτό δεν είναι προσβολή εκ μέρους του κ. Τσίπρα σε εκατοντάδες χιλιάδες ταλαντούχα παιδιά και ανέργους που ψάχνουν εναγωνίως για δουλειά και αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό, τότε τι είναι;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ