Σταμάτησαν εκατομμυριούχο για κλήση -Γκάζωσε την Jaguar του με τον αστυνομικό να κρέμεται από το παράθυρο - iefimerida.gr

Σταμάτησαν εκατομμυριούχο για κλήση -Γκάζωσε την Jaguar του με τον αστυνομικό να κρέμεται από το παράθυρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα... Jaguar έπεσε ένας αστυνομικός. Οχι όμως στην άγρια φύση, αλλά στους δρόμους της Βρετανίας. Και στο τιμόνι της καθόταν ένας εκατομμυριούχος.

Ο Σερ Χάρι Τζάνογκλι κατηγορείται ότι έσυρε τον αστυνομικό, ενώ εκείνος κρεμόταν από το παράθυρο του οχήματός του, για 45 μέτρα, σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, πριν τον εγκαταλείψει. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, εκεί όπου οι ένορκοι άκουσαν πώς τα κατάφερε ο 77χρονος εκατομμυριούχος.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο αστυνομικός σταμάτησε τον Τζάνογκλι για παραβίαση του ορίου ταχύτητας. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι... γκάζωσε φεύγοντας γιατί η σύζυγός του είναι πρόβλημα δύσπνοιας και ενώ ο αστυνομικός ήταν ακόμη γατζωμένος στο τιμόνι του οχήματος. Μετά ισχυρίστηκε ότι πάτησε κατά λάθος το γκάζι στο αυτόματο αυτοκίνητό του.

Ο Ρόμπερτ ΜακΝτόναλντ, το θύμα του 77χρονου, σύρθηκε για 45 μέτρα στον δρόμο διπλής κατεύθυνσης, πριν η Jaguar μπει στο αντίθετο ρεύμα, με άλλα οχήματα να έρχονται καταπάνω του.

Ο Τζάνογκλι, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 300 εκατ. λίρες, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επίθεσης και της επικίνδυνης οδήγησης. Το περιστατικό συνέβη στις 27 Δεκεμβρίου του 2014, αλλά η υπόθεση έφτασε τώρα στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jaguar εκατομμυριούχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ