Πειθαρχική έρευνα διέταξε η Θάνου για τη δικογραφία Βγενόπουλου - iefimerida.gr

Πειθαρχική έρευνα διέταξε η Θάνου για τη δικογραφία Βγενόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ερευνηθεί γιατί η δικογραφία του επιχειρηματία Βγενόπουλου ανατέθηκε στην Εισαγγελία Εφετών και όχι στην Εισαγγελία Διαφθοράς ή στους οικονομικούς εισαγγελείς, διέταξε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλικη Θάνου. Μάλιστα στρέφεται πειθαρχικά σε βάρος της εισαγγελέως που την διενήργησε, την κ. Γ. Τσατάνη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η εισαγγελική λειτουργός ύστερα από πολύμηνη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν στοιχειοθετούνται αδικήματα σε βάρος του επιχειρηματία και έθεσε τη δικογραφία στο αρχείο.

Μετά την αρχειοθέτηση του φακέλλου ωστόσο, ακολούθησαν αναφορές του Γενικού Εισαγγελέα της Κύπρου και του Υπουργού Δικαιοσύνης της Κύπρου, προκαλώντας την παρέμβαση της Προέδρου του Αρείου Πάγου , η οποία ζητά να ερευνηθεί γιατί η έρευνα για τον Ανδρέα Βγενόπουλο, λόγω της φύσης της, δεν ανατέθηκε σε άλλους εισαγγελείς που ασχολούνται με την διαφθορά ή το οικονομικό έγκλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ