Ο Κασιδιάρης είπε σε δημοσιογράφους του BBC να πάρουν τους μετανάστες στην Αγγλία και τους πέταξε έξω από το γραφείο του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κασιδιάρης είπε σε δημοσιογράφους του BBC να πάρουν τους μετανάστες στην Αγγλία και τους πέταξε έξω από το γραφείο του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν μια ακόμη συνέντευξη που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έδιωξε από το γραφείο του το συνεργείο του BBC.

Ο υπόδικος βουλευτής της ΧΑ, αφού είπε στους δημοσιογράφους που είχαν πάει στο γραφείο του στη Βουλή ότι οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν, αμέσως μετά τους πέταξε έξω. Ο λόγος; Η δημοσιογράφος που βρισκόταν στο γραφείο του για τη συνέντευξη αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία», με τον Ηλία Κασιδιάρη να της απαντά πως είναι παράνομο να αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Μακεδονία» και ότι το μόνο που θέλει είναι να στήσει σόου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ