Μαυρωτάς: Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση Θεοχάρη - iefimerida.gr

Μαυρωτάς: Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση Θεοχάρη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κεραυνό εν αιθρία και κίνηση της τελευταίας στιγμής, χαρακτήρισε ο βουλευτής με "Το Ποτάμι", Γιώργος Μαυρωτάς την παραίτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Χάρη Θεοχάρη, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM".

"Δεν περιμέναμε την παραίτηση του κ. Θεοχάρη, ήταν κίνηση της τελευταίας στιγμής" σχολίασε ο κ. Μαυρωτάς, μιλώντας στην εκπομπή "ΑΠΕριττα", με τους Κωστή Παπαδάκη και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και πρόσθεσε: "φαντάζομαι ότι ήταν μια απόφαση που έχει να κάνει με τη διαφωνία του, με την πορεία του Ποταμιού".

Όπως είπε, στο συνέδριο ακούστηκε η κριτική και η πολύ θεμιτή αγωνία του κ. Θεοχάρη, καθώς επίσης και οι προβληματισμοί από τους κ. Λυκούδη και Φωτήλα, ενώ χαρακτήρισε πολύ ικανό και μαχητικό τον νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Γιώργο Αμυρά.

Αναφερόμενος εξάλλου, στην επικείμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό, ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι "Το Ποτάμι" θα πάει με διάθεση εποικοδομητική, θα εκφράσει και τους προβληματισμούς του, αλλά -όπως υπογράμμισε- δεν είναι ώρα να ασκηθεί κριτική στην κυβέρνηση για τα λάθη του παρελθόντος. "Το προσφυγικό, που είναι το μείζον εθνικό θέμα αυτή την ώρα για τη χώρα μας, χρειάζεται μια υπερκομματική αντιμετώπιση" τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαυρωτάς ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΕΟΧΑΡΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ