Ο Κώστας Γρίμπιλας καλωσορίζει τα δίδυμά του με το πιο συγκινητικό μήνυμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Γρίμπιλας καλωσορίζει τα δίδυμά του με το πιο συγκινητικό μήνυμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χαμόγελο επέστρεψε στα πρόσωπα του Κώστα Γρίμπιλα και της συζύγου του μια και έφεραν στον κόσμο τα δύο τους παιδιά.

Ο δημοσιογράφος έγινε γνωστός όταν το 2008 έγινε ο λήπτης της καρδιάς του άτυχου Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ, ο οποίος έχασε την ζωή όταν κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Μύκονο δέχτηκε επίθεση έξω από κλαμπ.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο Κώστας Γρίμπιλας, καλωσόρισε τα δίδυμά του, μνημονεύοντας έτσι και την πρώτη του κόρη, Κωνσταντίνα που πέθανε πριν δύο περίπου χρόνια, όταν ήταν μόλις 9 μηνών.

«Γεια σε όλους. Είμαι η Κωνσταντίνα, ο Άγγελος της μαμάς και του μπαμπά μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και σας ανακοινώνω πως το πρωί στις 11:45 ήρθαν στον κόσμο ο αδελφός και η αδελφή μου. Ο Emmanuel ζυγίζει 3.126 και η Stephania 2.788. Γιορτάζω εδώ στον παράδεισο γνωρίζοντας πως τα αδέλφια και η μαμά μου είναι καλά. Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Με αγάπη Κωνσταντίνα Γρίμπιλα», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Κώστας Γρίμπιλας ποστάροντας και τις φωτογραφίες με τα νεογέννητα, τον Emmanuel και την Stephania

Ο Κώστας Γρίμπιλας καλωσορίζει τα δίδυμά του με το πιο συγκινητικό μήνυμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Κώστας Γρίμπιλας καλωσορίζει τα δίδυμά του με το πιο συγκινητικό μήνυμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Κώστας Γρίμπιλας μετά την μεταμόσχευση στην οποία υποβλήθηκε, έφυγε με την σύζυγό του Πόπη για την Αυστραλία. Εκεί μετά τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης τους έκαναν το «The Konstantina Angelique Gribilas Foundation», ένα ίδρυμα που έχει στόχο να βοηθήσει παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ο Κώστας Γρίμπιλας καλωσορίζει τα δίδυμά του με το πιο συγκινητικό μήνυμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Κώστας Γρίμπιλας με την σύζυγό του και το πρώτο τους παιδί

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Γρίμπιλας Πατέρας δίδυμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ